tisdag 22 september 2009

Nu har jag gjort en bok igen...

Så här lagom till Bokmässan i Göteborg, har jag spikat ihop en ny liten bok. Om än dyr som fan. Den här gången på engelska och på Lulu.com.
"Blue Swede Shock! The History of Swedish Horror Films" heter den och innehåller bearbetade och uppdaterade versioner av mina gamla, ständigt expanderande artiklar i ämnet. Den här volymen innehåller kopiöst många filmaffischer, DVD-omslag och andra bilder. När jag får tid och ork, ska jag skriva ihop en definitiv version, med långa recensioner och analyser. Flera hundra sidor. Bara någon betalar mig, så...

Men vaffan, KÖP den här boken så länge!

UPDTATE 2015-02-23:
Den här boken har jag skrotat sedan länge. Den finns alltså inte längre att köpa. Vilket bara är bra. Det var ett ogenomtänkt projekt. Köp mina andra böcker istället. Finns på Amazon.com.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar