tisdag 18 augusti 2009

John Stake - The Movie

Nä, dra mig baklänges! Jag hade inte den blekaste aning om att man 1970 filmatiserade en av Ted Marks klassiska pocketböcker om John Stake - agenten från PICK, eller Coxeman: The Man from O.R.G.Y. som han hette i original. HÄR finns en recension ur New York Times, och här under filmaffischen.

3 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Detta var nytt även för mig. Kul! Har bara Lagens Mjuka Barm i bokhyllan. Inte lyckats hitta fler böcker. Hur många skrevs?

johan sa...

Shit, det var nytt för mig med. Jag har ett par P.I.C.K-böcker o de är ju fan helt sanslösa. Filmen vill man ju definitivt se. Vilken cheesy poster :)

Pidde Andersson sa...

Jag har ingen aning. Det kom nog bara en handfull på svenska, men när jag letade efter bild på filmaffischen, hittade jag amerikanska pocketomslag numrerade högre än 20.

Skicka en kommentar