tisdag 21 juli 2009

Bruce Campbell: Geek or God

Jag upptäckte nyss att någon slängt upp den här på nätet. Jake West filmade en massa bonusmaterial till Anchor Bay UK:s feta EVIL DEAD-box som kom 2003, och jag medverkar i dokumentären THE LIVING LOVE THE DEAD. Dock klippte Jake ut alla kommentarer om Bruce Campbell och spikade ihop dem till den här lilla hyllningsfilmen.

Jag får väl påpeka att min kommentar om att emaila Campbell känns mer än lovligt förvirrad (det låter som om jag tappar tråden meda jag pratar), och jag har i ärlighetens namn bara mailat Campbell en gång, för tio år sedan, då jag försökte få honom att komma till Fantastisk Filmfestival.

Jag undrar även vad det är för ett konstigt klipp där jag sitter och skakar och säger "workshed" utan att öppna munnen. Jag har inget som helst minne av varför jag gör så, om det ska vara något slags imitation av något.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar