onsdag 3 juni 2009

Josh Brolin som Jonah Hex - första bilderna!2 kommentarer:

Thomas sa...

Det ser ju onekligen lovande ut än så länge. De har ju lyckats få till den där karaktäristiska munnen men det som oroar mig är att det är typerna bakom "Crank"-rullarna och den erbarmligt dåliga "Pathology" som ligger bakom. Nog för att jag gillar "Crank" men det måste finnas några i Hollywood som är bättre lämpade för denna film...

När det gäller western-skräck måste jag tipsa om "The Burrowers" som släpptes på amerikansk DVD nyligen. Fantastisk film!

Pidde Andersson sa...

Det som oroar mig är att Brolin först tackade nej, eftersom manuset var för uselt - men sedan ändrade sig och ansåg att det var "so bad it's good". Har de inblandade ingen respekt för serien? Bäst hade det blivit om JAG fått skriva manus - vilket jag velat göra i tjugo år nu - och nu är det för sent.
Jag har PATHOLOGY liggande, men har inte hunnit se den än.
Vad gäller skräckwestern hoppas jag kunna lägga upp lite teasers på en annan grej här i bloggen om några månader...

Skicka en kommentar