måndag 29 juni 2009

Jim Wynorski

Regissören Jim Wynorski är en rätt udda kille. En bufflig slusk. Samtidigt är han rätt fascinerande, och han har ju gjort en del bra filmer som RETURN OF THE SWAMP THING. Jag har sett Brian Yuzna imitera Jim på en fest.
Fast jag har lite kontakt med Jim och vet att han är väldigt kunnig och extremt filmintresserad. Här är något slags trailer till en dokumentär om honom.

2 kommentarer:

Thomas sa...

Han är ju onekligen en ganska fascinerande karaktär. Jag kan svära på att jag såg en poster nånstans för hans kommande film "Cleavagefield" som annonserades i samband att "Cloverfield" släpptes men sedan hörde jag inget mer... Vad hände egentligen? Har du nån inside information, herr Andersson?

Pidde Andersson sa...

Visst har han gjort CLEAVAGEFIELD, fast jag vet inte om den släppts än. Just nu håller han på att klippa THE DEVIL WEARS NADA - vilket måste vara årets, eller årtiondets, bästa filmtitel. Många av de här tredagarsfilmerna regisserar han som "H.R. Blueberry".

Skicka en kommentar