fredag 5 juni 2009

David Carradine (igen)

Det trillar in fler uppgifter om Carradines död. Jag snor följande kommentar från min gode vän MJ Simpson:

"With condolences to those who knew Carradine, I feel the following is worth noting, in respect of Jim's comment that 'his alleged suicide seems totally from left field'.

The initial BBC report was that he was naked with 'a rope tied around his neck and genitals'. This was subsequently changed to 'a rope tied around his neck and other parts of his body.'

If the initial report is true, it suggests autoerotic asphyxiation gone wrong rather than suicide. Neither is a nice way to go, neither is a pleasant discovery for friends and family."

4 kommentarer:

Thomas sa...

Fan... Även Kung Fu legenden visade sig vara en dekadent jävel. Nu är detta det enda man kommer komma ihåg av honom. Nästa gång man ser "Kill Bill" kommer man sitta och tänka "rep runt halsen, rep runt kuken, rep runt halsen, rep runt kuken" hela filmen igenom. Typiskt!

Pidde Andersson sa...

...Fast jag saknade en apelsin i munnen...

Thomas sa...

Kung Fu legenden ville helt enkelt inte komma ut ur garderoben...

Jimmy Wallin sa...

Jag gjorde en kort intervju med honom då han besökte sverige för några år sedan. Han var dock på ett ganska grinigt humör och jag måste erkänna att han alltid haft en lite skrämmande inverkan på mig. Minns att han pratade en del om sin passion för pianomusik. Efteråt ångrade jag att jag inte bad om en autograf.

Skicka en kommentar