onsdag 20 maj 2009

Sökord

Häromveckan installerade jag det där Google Analytics för att kunna hålla koll på hur många som besöker min blogg. Men jag får även en massa uppgifter om annat. Som vilka sajter som länkar hit, vilka browsers folk använder, och roligast av allt: vilka sökord folk har knappat in för att hitta hit.
Jag noterar att väldigt många har kommit till TOPPRAFFEL! efter att ha sökt på Alexandra Dahlström. Men två sökningar är favoriter:
"Tom Hanks + Gunnar Rehlin". Öh ... Va? Vad var personen som sökte ute efter?
Och så har vi den bästa sökningen:
"Smisk".

2 kommentarer:

Edvard sa...

Får man fråga ungefär hur många läsare du har?

Pidde Andersson sa...

Jo, men jag kan inte besvara frågan. Eftersom jag flyttade från Metrobloggen till Blogger, tappade jag en del besökare på vägen, och jag gissar att en del som länkat till mig inte ändrat URL:en. Så just nu håller jag på att bygga upp det hela igen. Men besökarantalet ökar för varje dag.

Skicka en kommentar