onsdag 20 maj 2009

Nå, vad kommer Göta Kanal 3: The Crackdown att handla om?

Jag blev nyss inbjuden till besök på inspelningen av GÖTA KANAL 3: KANALKUNGENS HEMLIGHET. Nu har jag inte möjlighet att närvara (fast nog vore det rätt fräckt ändå), men jag kan ju passa på att avslöja vad filmskrället ska handla om:

"Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons Båtvarv. Men denna gången är det lugnt, menar Janne Andersson. De sista båtmotorerna till Italien är levererade. När betalningen väl är i hamn, är varvet skuldfritt. Allt verkar ordna sig för Andersson.

Dottern Petra kör turister i en gammal ångslup på Göta Kanal medan hon berättar myten om kanalbyggaren Baltzar von Platens hemlighet, och kanotisten Svante är ute på sin årliga tur på kanalen. Skall vi äntligen få veta vad han gör här år efter år?

Men så slår den italienska maffian till. Det kommer inga pengar. Kronofogden jagar Andersson, men blir också själv jagad. Båtar sjunker, båtar exploderar, andra kör på land. Pengar kommer, pengar försvinner. Allt är som vanligt på Göta Kanal. Kommer Kanalkungens hemlighet att hjälpa de inblandade?"


GÖTA KANAL 2 var ju riktigt kass, men ett mästerverk jämfört med VI HADE I ALA FALL TUR MED VÄDRET - IGEN. Och så är ju Loffe med...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar