torsdag 14 maj 2009

Filmen vi alla väntar spänt på!

Äntligen! Här är den första trailern till en film jag - och förhoppningsvis alla andra också - väntat spänt på sedan de första ryktena började spridas. Jösses, den här filmen hade ju jag velat göra...!

5 kommentarer:

Den Lekande Människan sa...

It's a must-see!

Thomas sa...

"Ninja", som för övrigt är en lysande och talande titel, är ju regisserad av Isaac Florentine som jag anser vara en av de mer begåvade och pålitliga regissörer som idag är verksam i direkt-på-DVD-djungeln. Om man bortser från att han regisserat mycket "Power Rangers" så har han faktiskt gjort sådana underhållande filmer som "Cold Harvest", Dolphs "Bridge of Dragons", Van Dammes "Border: Shepherd patrol" och "Undisputed 2". Florentine är rätt duktigt på att göra underhållande actionrullar som ser betydligt mer påkostade ut än de låga budgetar de har. Hoppas att han får ta klivet till den stora duken snart...

Pidde Andersson sa...

Enligt trailern ser ju NINJA faktiskt ut som en bioproduktion. Åtminstone ser det bättre ut än mycket annan direkt på DVD-action. Och häromåret gjorde jag mitt bästa för att sälja in ett slags Batmanversion av en ninjafilm, och NINJA verkar tydligen vara en sådan.
COLD HARVEST är en kul film, fast den har tjocka stenväggar som vibrerar när folk rör vid dem. Det är inte ofta man ser så billiga kulisser numera.

Thomas sa...

"Cold Harvest" är mycket underhållande. Det är något visst med science-fiction-westerns... och billiga kulisser!
"Ninja" ser väldigt påkostad ut men det är väl en direkt-på-DVD-produktion vi snackar här, eller?

Pidde Andersson sa...

Eftersom det ju står NU Image och inte Millennium Films (NU:s bioavdelning) får vi väl utgå från att det är en direkt på DVD-film. Fast man vet ju aldrig. Och i vissa delar av världen biovisas de här filmerna...

Skicka en kommentar