fredag 15 maj 2009

Ännu en ninja i faggorna

NINJA ASSASSIN heter ännu en kommande ninjafilm, 25:e november ska den visst ha premiär i USA. Fast till skillnad från direkt på DVD-filmen NINJA från NU Image, är NINJA ASSASSIN en produktion från Warner Brothers. Med andra ord, detta verkar bli den första ninjafilmen med ordentlig budget (om man nu inte räknar MAN LEVER BARA TVÅ GÅNGER).
När jag först läste om NINJA ASSASSIN trodde jag att det var en filmatisering av Barry Eisler böcker om Rain (som faktiskt Gary Daniels bad mig läsa). Men snart upptäckte jag att det är skådisen i huvudrollen som heter Rain, han är visst en koreansk popstjärna, och inte rollfiguren. Eislers namn nämns ingenstans.
Än så länge ingen trailer, bara en poster och en bild:1 kommentarer:

Kenny Craig sa...

Det här är kanske inte direkt ninja men du kanske har svar ändå...
jag och en polare letar efter en seriestripp som vi läst för ett antal år sen. Jag är 99% säker på att det är fez-fejan Joakim Lindengrensom gjort den.

Själva strippen handlar om två killar som är ute och promenerar i en park en kväll. I ett buskage får de syn på ett dött barn. Den ene killen utbrister:- Ett gosselik...
och sen inträffar saker som jag inte bör beskrivas här.

Vet du möjligtvis vem som gjort den och i vilket seriealbum/tidning den publicerats i?

Skicka en kommentar